Közel egy millió forinttal támogatja a LEDVANCE a dunaharaszti iskolásokat

Lehel Endre, Alpolgármester Úr nyitotta meg az ünnepélyes adományátadást Dunaharasztiban

Dunaharaszti: 2020. február 25. – Sikerrel zárult a LEDVANCE nemzetközi Sales Race 2019 kampány keretében meghirdetett és a Sonepar Magyarország Kft. együttműködésével szervezett és lebonyolított 2019. évi értékesítési versenye. A két cég által közösen kitűzött és teljesült vállalások eredményeként, a Sonepar vásárlói és dolgozói kimagasló teljesítményének köszönhetően 950 ezer forintos adománnyal fejlődhet tovább a Rákóczi-Liget Gyermekei Alapítványon keresztül a Dunaharaszti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola eszközparkja.

2019 őszén is megrendezésre került a LEDVANCE - Sonepar hagyományosnak mondható nemzetközi értékesítési promóciója, melyet további hazai ösztönző programokkal egészített ki a szervező cég. A LEDVANCE Kft. szervezésében és a Sonepar Magyarország Kft. együttműködésével megvalósult kampány több elemből és feltételből állt. Ez utóbbiból az egyik, mely szerint, hogy ha a Sonepar meghatározott forgalmat ér el, akkor a LEDVANCE 950 ezer forinttal támogatja a Sonepar által kiválasztott alapítványt. A nemes cél kommunikálásra került a Sonepar dolgozói felé, és a Partnerek is tudták, hogy vásárlásaikkal a Rákóczi-Liget Gyermekei Alapítványt támogatják. A nettó számlázott forgalmi cél elérését követően a LEDVANCE Kft. egyszeri nagy értékű, közel egymillió forintos támogatással segíti a Sonepar Magyarország Kft. által kiválasztott alapítvány működését.

Lehel Endre, Dunaharaszti város alpolgármestere nyitotta meg az adományátadási ceremóniát, és köszöntőbeszédében kiemelte: „Az adomány mindig két részből áll; egyrészt beszélhetünk egy örömmel üdvözölt anyagi támogatásról, másrészt egy nemes gesztusról, az adományozás eszmei értékéről, amely egy társadalom felől érkező elismerés – jelen esetben a pedagógusok munkájának elismerése – is egyben.”

„A Sonepar Dunaharasztihoz való kötődése miatt – a lokálpatriotizmus jegyében – választásunk a Rákóczi-Liget Gyermekei Alapítványra esett” – mondta Ágner János, a Sonepar Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.
Majd hozzátette: „Mindkét cég elkötelezett a támogatás mellett, így nagyon örülünk, hogy sikerült a kijelölt célt elérni, mely egy igazi csapatmunka keretében valósult meg.”

„A 2019. évi október és november közötti eladási statisztikák teljes mértékben igazolták a kampány sikerét: a Sonepar 63 százalékos növekedést ért el az előző év azonos időszakához képest az OSRAM LED fényforrások, valamint a LEDVANCE LED lámpatestek forgalmában” – értékelt Szegszárdi Zoltán, a LEDVANCE Kft. cégvezetője.

Az egyszeri, nettó 950 ezer forintos támogatás átadására február végén került sor, így közel 1 millió forinttal járult hozzá a LEDVANCE Kft. a Rákóczi-Liget Gyermekei Alapítványon (2330 Dunaharaszti, Kisfaludy utca 23.; adószáma: 18623503-1-13) keresztül a Dunaharaszti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjainak magas színvonalú oktatásához. „Örömünkre szolgált a nemes felajánlás; az alapítvány deklarált célja, hogy segítse a kötelékébe tartozó gyermekek testi-lelki-szellemi fejlődését, támogassa a kulturális és sport programokat, kirándulásokat, valamint a 21. századi pedagógiai eszközök megvásárlásával fokozza a modern, élmény alapú oktatást. Az Alapítvány a támogatást tartós berendezések megvásárlására fogja költeni, a beruházás pontos tételeiről a kuratórium dönt majd a közeljövőben” – emelte ki Ficzere Noémi, az Alapítvány kuratóriumának elnöke.

Ficzere Noémi, az Alapítvány elnökének beszéde. Ficzere Noémi, az Alapítvány elnökének beszéde. LEDVANCE - Sonepar Adományátadás LEDVANCE - Sonepar Adományátadás

Forrás: LEDVANCE Kft. - Sárközi Andrea Marketingvezető

<< Előző hír Legfrissebb hírek    Következő hír >>