Győr Szombathely Veszprém Kaposvár Pécs Budapest XI. kerület Budapest XIV. kerület Dunaharaszti Központ Dunaharaszti Telephely Kecskemét Szeged Miskolc Nyíregyháza Debrecen Székesfehérvár

eSzámla szolgáltatás


Mi is az eSzámla?

Az eSzámla egy elektronikus formában kibocsátott számla, amely elektronikus aláírással és az aláírás időpontjában elhelyezett bélyegzővel van hitelesítve. Az eSzámla teljes mértékben egyenértékű a papíralapú számlával, tartalmazza annak valamennyi adatát, a NAV által elfogadott formátumban. Minden eSzámla elkészültekor automatikusan megküldésre kerül, számítógépre lementhető és szükség esetén bármikor kinyomtatható.

Miért érdemes eSzámlára váltania?

  • A szolgáltatás igénybe vétele és használata díjmentes.
  • Személyes adatait biztonságban tudhatja, mivel a papírszámlákat nem szükséges tárolnia, majd évek múlva a megsemmisítésükről gondoskodnia.
  • Hiteles, melyet a digitális aláírással és az időbélyeggel garantálunk, a papírszámlával teljesen egyenértékű.
  • Az e-mailes értesítéssel és azonnal kézhez kapott számlával elkerülheti a késedelmes fizetést, és az esetleges kézbesítési hibákból adódó fizetési felszólításokat.
  • Felhasználhatja ügyei intézésére elektronikus formában (adathordozóra lementve).
  • Mivel nem használunk fel papírt vagy a kézbesítéshez üzemanyagot, így a szolgáltatás környezetbarát és időtakarékos.
  • Az elektronikus számla feldolgozása, igény szerint automatizálható a megfelelő szoftveres megoldásokkal.

Mi elkötelezettek vagyunk, és Ön?

Elkötelezettek vagyunk a környezetünk védelme iránt, ezért célunk, hogy kiállított számláink 80%-a elektronikus számla legyen.

Papír számla
eSzámla

Szolgáltatás igénylése

Ha Önnek is fontos a környezet védelme és úgy gondolja szívesen váltana elektronikus számlára, az alábbi űrlap kitöltésével igényleheti a szolgáltatást.

AlertTitle AlertMsg