COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az új koronavírus (COVID-19) miatt bevezetett korlátozások nem érintik az üzleti Partnereinkkel kapcsolatos napi szokásos ügymenetünket, így minden szolgáltatásunk továbbra is az Önök rendelkezésére áll:

• Telephelyeink a szokásos nyitvatartási rend szerint fogadják Önöket a rendelések leadása és átvétele érdekében.
• Megrendeléseiket a megújult e-Business alkalmazásainkon - Mobilshop, PartnerShop - keresztül on-line készletinformáció birtokában adhatják le.
• A kiszállítások napi rendszerességgel működnek az Önök által megadott szállítási címre, a készleten lévő anyagok esetében következő munkanapi határidővel.
• A központi régióban a hétvégi e-Business rendeléseket már hétfőn kiszállítjuk Partnereinknek.

Fentieken túlmenően bármilyen kérdésük, kérésük van a telephelyi kapcsolattartó kollégáink állnak szíves rendelkezésükre.

SZÉCHENYI 2020

A fejlesztés keretében a SONEPAR Magyarország Kft. komplex képzési programot valósít meg, melyben szakmai-, nyelvi- és kompetenciafejlesztő programok egyaránt megtalálhatóak. Mivel a társaság által végzett tevékenység kereskedelmi jellegénél fogva magas emberi hozzáadott értéket kíván, így a hatékonyság fokozásának eszköze a munkatársak által végzett értékteremtő folyamatok növelése – mely a jelen fejlesztésnek köszönhetően magas szinten valósul meg.

A fejlesztés befejezésének időpontja: 2020.12.17.

Termékek és szolgáltatások

Folyamatosan bővítjük termékkínálatunk és szolgáltatásaink körét, hogy a különböző ipari területről érkező ügyfeleink igényeinek a lehető legjobban meg tudjunk felelni.

Digitális Megoldások

eBusiness szolgáltatásainkkal bárhol és bármikor elérheti azokat az információkat és akár meg is rendelheti azokat a termékeket, melyekre azonnal szüksége van.

Telephelyeink

A részletek megtekintéséhez válasszon a legördülő listából.

Sonepar számokban