Az egyszerű LED-re áttéréstől a hozzáadott értéket jelentő világítási megoldásokig – mindenhol új üzleti lehetőségek várják. A feszített munkatempóban kell, hogy a megfelelő partnerek álljanak Ön mögött. A Soneparnál és a Philipsnél pedig keresve sem találna tapasztaltabb és elkötelezettebb partnert. A szakértelmünkkel és a csúcskategóriás, energiatakarékos LED-világítási megoldásaink széles választékával segítjük, hogy felkészült legyen minden projektre.

Ezért ne feledje: a következő projekt megkezdése előtt válasszon jó partnert, hogy csak egyszer kelljen választania!

Töltse le kézikönyvünket

Nélkülözhetetlen útmutatónkban mindent megtalál, amire a vállalkozás működtetéséhez szüksége lehet: oktatási anyagokat, átfogó termékismertetőket, valamint rengeteg gyakorlati tippet és tanácsot. Utóbbiak közül az első: ne kezdje el a következő projektet az útmutató nélkül!
Kézikönyv letöltése

Válassza a kényelmet

Tekintse át az intelligens világítás nyújtotta előnyöket, és tudja meg, miért ajánlja egyre több szakember a fejlett világítási megoldásokat.

Van olyan ügyfele, aki ne szeretne spórolni? Nyilván nincs. Ezért adjon az ügyfeleinek esélyt a világítás kezelésére, ütemezésére és automatizálására, valamint arra, hogy csökkenthessék az energiafogyasztásukat és a költségeiket, és cserébe mindig magához fordulnak majd.

Mutassa be ügyfeleinek, hogy a fények okos használata miként javíthatja az alkalmazotttak kényelmét, jólétét, sőt, akár hatékonyságát is! A jó világítású és hangulatú munkaterületek segítenek a tehetséges munkaerő bevonzásában és megtartásában.

Segítsen ügyfeleinek hozzájárulni a környezetvédelemhez: az automatizált világítás jelentősen csökkenti szén-dioxid kibocsátásukat, és így támogatja a fenntarthatósági céljaik elérését.

Válassza a Philips MasterConnect LED-lámpákat, és tegye meg az első lépést az intelligens világítás felé. Vagy tudjon meg többet az Interact Pro alkalmazással és az irányítópulttal használható Philips Interact Ready lámpák és világítótestek nyújtotta lehetőségekről.

Master ContentInteract Ready

Akciós ajánlatainkat keresse a Sonepar webshop-on

Nyerje meg a saját világítási projektjeit

Válassza a gördülékeny beszerelést

Sok időt fordítunk az időtakarékosságra. Azért mert tudjuk, hogy minél hamarabb fejez be egy munkát, annál hamarabb kezdheti a következőt. Több munka kevesebb idő alatt pedig több pénzt jelent. Ezért valamennyi termékünk könnyen, egyszerűen és intuitív módon telepíthető. Különösen a CoreLine termékcsalád kínálja Önnek a könnyen telepíthető világítótestek széles választékát – a minimális vesződségért és a maximális haszonért.

Tudjon meg többet

Válassza a minőséget

Sosincs két egyforma projekt, ezért portfóliónk kiváló minőségű lámpák és világítótestek széles választékát kínálja Önnek minden munkához, költségvetéshez és alkalmazáshoz. Bármire is van szüksége, nálunk megtalálja.

Philips termékek keresése

Válassza a minőséget

» Személyre szabott tanácsadás a Sonepar fiókokban és bemutatótermekben
» Ügyfélképzés
» Innovatív digitális szolgáltatások
» Nonstop online rendelési megoldások
» Energiaaudit