Beszállítói magatartási kódex

A Sonepar elvárja, hogy üzleti partnerei elkötelezzék magukat ugyanolyan magas szintű etika mellett. Mint ilyen, a speciális szabványokat egy külön beszállítói magatartási kódex határozott meg, és a csoport eljárásokat vezetett be üzleti partnerei integritásának felmérésére.

Magyarországon olyan beszállítókkal dolgozunk együtt, akik minőségi termékeket kínálnak. Termékeiket központi raktárunkban és 14 telephelyünkön tartjuk készleten biztosítva vevőink számára a gyors termékelérhetőséget.

Minőségi termékek gyártói

A legjobb termékeket gyártók kiválasztása

A Sonepar számára kiemelkedően fontos, hogy olyan gyártókat válasszon beszállítói körébe, akik minőséget képviselnek és vevői napi igényei számára a legmegfelelőbb megoldásokat nyújtsa. A termék minősége, a szabványoknak való megfelelés, valamint a hatékony tervezés és a vevőszolgálat is a gyártó kiválasztásának fő szempontjai.

Támogatjuk az innovációt

Beszállítói partnereink kiválasztásakor figyelembe vesszük, mennyire képesek a technológiai innovációra, a megfelelő termékek ajánlására és a folyamatos fejlesztésre.

Hatékony együttműködés

Beszállítóinkkal való együttműködve örömmel promotáljuk termékeiket és innovációikat. A Sonepar beszállítói biztosak lehetnek abban, hogy termékeiket széles körben forgalmazzák. 

Nagyszabású projektekben való részvétel

Logisztikánkra, vevő-ismeretünkre építve a Sonepar lehetővé teszi a beszállítók számára a nagyszabású projektek végrehajtását. A Sonepar szakértői Projekt csapata vagy telephelyi kollégái segítségével biztosítható a projektben való részvétel, ajánlatot készítenek és teljeskörű megoldásokat javasolnak.

Biztos pénzügyi háttér

A Soneparnak szilárd pénzügyi alapjai vannak. Ez egy nemzetközi családi tulajdonban lévő vállalkozás, amely következetesen teljesíti partnereivel szemben vállalt pénzügyi kötelezettségvállalásait.

Marketing támogatás

Éves promóciós támogatást nyújtunk, évente megrendezésre kerül a Sonepar Szakmai nap, egyéb vevői rendezvények, ahol a beszállítóknak lehetőségük van megmutatni termékeiket és szolgáltatásaikat.

Mindemellett rendszeres képzéseket szerezünk a Sonepar értékesítési csapatának és partnereinknek.

Kiemelt Beszállítóink

Kik vagyunk

Mi a globális kiterjedésű Sonepar Csoport tagja vagyunk. Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük beszállítóink körét azért, hogy megfeleljünk a piaci igényeknek.

Szakmai Nap

A Sonepar Magyarország Kft. minden évben tavasszal rendezi meg országos szakmai rendezvényét, hogy bemutassa partnereinek a hazai piacon már ismert, illetve új gyártók és forgalmazó cégek termékeit.

A beszállítóknak lehetőségük van ezen a rendezvényen több mint 1800 vevő számára megmutatni termékeiket és szolgáltatásaikat.

Bővebben

Sonepar számokban