Kicsi a különbség? Valójában óriási! Ismerje meg a hazai hivatalos forrásból vásárlás előnyeit!

 

 1. ​​​​​​Műszaki támogatás
  Siemens márkájú terméket hivatalos forrásból a Siemens Zrt.-től, mint a gyártó Siemens AG hazai leányvállalatától, illetve a Siemens hivatalos szakkereskedőitől, ilyen a Sonepar Kft. vásárolhat. 
  A Siemens termékek hivatalos forgalmazói azonban nem csupán értékesítik a termékeket, hanem magasan képzett, nagy tapasztalatú szakembereik segítségével magyar nyelvű műszaki támogatást is nyújtanak vásárlóiknak. Ön tehát rövid időn belül segítséget kap technikai problémáinak megoldásához, ha szükséges a Siemens a gyártóközpontjaival is közvetlen kapcsolatot tud biztosítani vásárlóinak.
   
 2. Az információk kincsestára: Industry support weboldal
  A Siemens honlapján található Industry support internetoldalon számtalan műszaki információ áll a hivatalos forrásból vásárlók rendelkezésére, melyek megkönnyítik, hatékonyabbá teszik a Siemens termékeit alkalmazók mindennapi munkáját.  Ugyanezen az oldalon fellelhetőek a termékhez tartozó certifikációk, alkalmazási mintapéldák, bekötési rajzok, 3D modellek.
   
 3. Nem csak termék – komplett megoldás
  A Siemens azonban nem csupán terméket értékesít, hanem komplett megoldásokat. A hivatalos forrásból Siemens termékeket vásárlók részt vehetnek a Siemens Zrt. magas színvonalú workshopjain, a rendszeres vásárló ingyenes konferenciákra, webinárokra kapnak meghívót, ahol személyesen tehetik fel kérdéseiket a témában legkompetensebb szakembereknek, megtanulhatják tőlük a termékek profi kezelését, segítséget kapnak a beüzemeléshez, projektjeik kezeléséhez, egyedi programozási igényeik kidolgozásához.
   
 4. Mintaeszközök tesztelésre
  A Siemens Zrt. a rendelkezésre álló demo eszközeit igény esetén tesztelési célra partnerei rendelkezésére bocsájtja. Ezáltal a hivatalos forrásból vásárlóknak lehetőségük nyílik egy adott feladat vagy programrész tesztelésére, amivel biztonsággal kizárhatják a későbbi kockázatokat. A mintaeszközök teljes mértékben felszerelt, hordozható készülékek, azonosak azokkal a demo eszközökkel, melyeket a Siemens a workshopokon vagy az oktatóközpontban használ a tréningek során.
   
 5. Garantált termékminőség
  Ha hivatalos forrásból vásárol, biztos lehet abban, hogy eredeti Siemens terméket kap, ami megfelel az európai szabványoknak. Ugyanez érvényes a felújított termékek vásárlására is, hiszen csakis a Siemens garantálja, hogy valóban a gyártó által felújított terméket kap, amely a szigorú minőségi elvárások teljesítése érdekében ugyanolyan tesztelésen esett át, mint az új Siemens készülékek. Ha nem a Siemenstől vagy szakkereskedőitől vásárol, hatalmas rizikót vállalt, hiszen bármennyire is küzdünk ellene, újra és újra felbukkannak hamisított termékek, melyek hatalmas kárt okozhatnak használóik üzemeiben. 
   
 6. Egyedi üzletfejlesztési akciók
  A Siemens partnereként Ön a vállalatához dedikált mérnök értékesítővel van közvetlen kapcsolatban, aki minden folyamatban támogatja. A Siemens partnereként kifejezetten az ön cégére szabott egyedi üzletfejlesztési akciókkal is állnak rendelkezésére.
   
 7. Kiszámítható árak, garanciális ügyintézés
  Termékeinkért választása szerint fizethet euróban vagy forintban – az árszint mindkét esetben kiszámítható, nem érhetik meglepetések. Kedvezményes feltételrendszerünkkel évekre előre szerződést köthet árainkra, költségei így tervezhetőek, nem a szürkeimportőr beszerzési árától válnak függővé. 
  Ha a Siemenstől vásárol, betekintési lehetőséget kap nemzetközi logisztikai központjuk aktuális raktárkészletébe, garanciális ügyeit pedig helyben, magyar nyelven, a magyar jogszabályoknak megfelelően intézheti.