We are Sonepar. Powered By Difference

 

Minden évben, szerte a Sonepar országokból mintegy ötven vezető jön össze, hogy megalakítsák a Sonepar Junior Committee-t (SJC), egy olyan egyedülálló programot, amelynek tagjai karrierjük elején, közepén járó, fiatal munkatársak.

A megválasztott tagok együtt dolgoznak a végrehajtó bizottság által rájuk bízott feladatokon, amelyek Sonepar stratégiájára összpontosítanak.

Sara Biraschi Rolland, az emberi erőforrásokért felelős vezető így kommentálta annak fontosságát, hogy a kulturális sokszínűség az SJC-n belül játszódik, és kijelentette: "A kulturális sokszínűség a tehetséggondozás hajtóereje. A tagok hajlandóságának köszönhetően, hogy megosszák egymással nézeteiket, tapasztalataikat és dinamikusan kezeljék projektjeiket – azaz szükség esetén alkalmazkodjanak és kilépjenek a komfortzónájukból –, kulcsfontosságú üzleti modelleket és kezdeményezéseket dolgoznak ki, amelyek segítenek a Soneparnak elérni soron következő céljait. Proaktív, nemzetközi csoportként képviselik a helyi hangokat."

A Sonepar elnöke, Marie-Christine Coisne-Roquette által 1991-ben létrehozott és a Sonepar Végrehajtó Bizottság által teljes mértékben támogatott Sonepar Junior Committee júniusban ünnepli fennállásának 30. évfordulóját.