Megújult és új funkciókkal bővült a Legrand padlódoboz kínálata, melyben megtalálhatóak a:

  • Standard padlódobozok
  • Peremnélküli padlódobozok
  • Csökkentett magasságú padlódobozok
  • Kerek padlódobozok:
    • IP66-es védettségű padlódobozok
    • Nagy teherbírású padlódobozok

A Legrand új, moduláris padlódoboz kínálata professzionális kábelvezetési megoldást nyújt álpadlóban és betonpadlóban egyaránt, lehetővé téve ezáltal az erős- és gyengeáram csatlakozásoknak a felhasználási területen történő elhelyezését.

A padlódobozok alkalmazkodnak az álpadló és betonpadló magasságához. A kívánt magasság a padlódoboz talpainak beállításával érhető el. A legfőbb újdonság, hogy a padlódoboz méretét, fedelét és anyagát a saját igényekre szabva lehet összeállítani. Újdonságként választható kerek vagy perem nélküli padlódoboz, mely például álpadlóba építve és parkettával burkolt fedele észrevétlenül helyezkedik el, rozsdamentes acél szerkezete pedig masszívan ellenáll a mindennapi terheléseknek. Betonpadlóba építéshez szükséges betondoboz használata is, mely 65 – 90 mm-es magasság között állítható. A speciális igényekre való tekintettel a Legrand kifejlesztette univerzális betondobozát, mely 55 – 150 mm-es betonvastagság esetén használható.

A Legrand padlódobozai szerelvénykelyhekkel felszereltek, és 45x45 mm-es Program Mosaic szerelvényekkel kompatibilisek. A szerelvények vízszintesen vagy függőlegesen, a választott doboztól függően telepíthetők, 8 modultól egészen 24 modulos kivitelig. A padlódoboz fedele szabadon választható: műanyag, rozsdamentes acél vagy sárgaréz, melyhez szintén szabadon választható a burkolat, hogy tökéletesen és észrevétlenül illeszkedjen környezetébe.

Bútorlapba süllyeszthető, felnyíló POP-UP dobozok:

Praktikussága és széles felhasználási köre, valamint esztétikus megjelenése miatt nem csak irodákban, hanem otthonokban is egyre népszerűbbek a Legrand süllyesztett, felnyíló „POP-UP” dobozai. Az üres változat tetszőlegesen szerelvényezhető 45x45 mm-es Program Mosaic szerelvényekkel. Többféle méretben és színben elérhető, hogy megfelelően illeszkedjen akár irodai, akár otthoni környezetébe. A bútorlapba süllyeszthető Pop-up dobozok esetében a szerelési és rögzítési kiegészítők megtalálhatók a csomagban. A Pop-up dobozokról és padlódobozokról bővebb információ a Legrand aktuális nagy katalógusában is megtalálhatók.