Tisztelt Látogató!

A tavalyi és a 2020-as év is kihívások elé állította a Szakvásár megrendezését, de nem hagyhattuk, hogy a járvány helyzet okozta nehézségek megakadályozzanak minket a hazai villamossági piac legnívósabb eseményének megvalósításában.

Idei Szakmai Napunkat ezért Online formában szerveztük meg, így lehetőséget biztosítva beszállító partnereink számára, hogy együtt mutathassák be legújabb termékeiket és fejlesztéseiket

8

Köszönjük, hogy ellátogatott kiállításunkra!

A 14. Sonepar Szakmai Nap sajnos már véget ért, de ezúton szeretnénk Önnek megköszönni, hogy regisztrált és részt vett a hazai villamosipari szakma legfontosabb eseményén.
Ezúttal csak virtuális standokon és online formában lehettünk jelen, de reméljük, hogy jövőre már személyesen találkozhatunk a következő, 15. Szakmai Napon, 2022. március 11-én!

38

KIÁLLÍTÓ

46

VIRTUÁLIS STAND

Kiállítóink

Kiállítói kvíz játék!

Kiállítóink ravasz, de könnyű kvíz kérdéseket állítottak össze, melyekre a válasz a standokon rejtőzött. A kitöltőket garantált ajándékkal jutalmazzuk, amelyek átvételéről hamarosan értesíteni fogjuk Őket. A kérdéseket helyesen megválaszolók között 3 értékes nyeremény sorsoltunk ki, melynek szerencsés nyerteseit az ajándékok alatt találtja.

KÉRDÉS

NYEREMÉNY

Nyeremények:

KERÉKPÁR
SUP SZETT
CSILLAGÁSZATI TÁVCSŐ ÁLLVÁNNYAL

Online előadások!

Kiállítóink élő közvetítésben mutatták be a szakmai újdonságaikat, termékeiket, komplex megoldásaikat. Az előadásokat rögzítettük Önöknek, így azok felvételeit bármikor visszanézheti, május 31-ig.

ONLINE ELŐADÁS

Interaktív tombola sorsolás!

Nincs szakmai nap a hagyományos tombola sorsolás nélkül. Idén a beszállító cégek és a Sonepar jóvoltából 100 értékes nyeremény várt gazdára. Az eseményre regisztrálók virtuális tombola szelvényt kaptak, amely a kiállításra történő bejelentkezéssel aktiválódott.
A nyerteseket hamarosan értesíteni fogjuk a nyeremények átvételével kapcsolatban

ÉRTÉKES NYEREMÉNY

FŐDÍJ: Kemping szett

- 2+2 személyes sátor,
- Felfújható matrac két személynek,
- Hálózsák párnával két személynek,
- Összecsukható étkező szett négy személyre

Nyertes:

Látogatói regisztráció

{{alert.title}} {{alert.message}}