Tisztelt Látogató!

A Sonepar Magyarország Kft. minden évben tavasszal rendezi meg országos szakmai kiállítását, lehetőséget biztosítva beszállító partnerei számára, hogy együtt mutathassák be legújabb termékeiket és fejlesztéseiket.

A tavalyi és idei év is kihívások elé állította a Szakvásár megrendezését, de nem hagyhattuk, hogy a járvány helyzet okozta nehézségek megakadályozzanak minket a hazai villamossági piac legnívósabb eseményének megvalósításában.

Idén a Szakmai Nap jön el Önhöz!

Szeretettel várjuk 2021. április 9-16-ig, a 14. Sonepar Szakmai Napon, amely ezúttal a hagyományostól eltérően egy hétig, ONLINE formában kerül megrendezésre.

39

KIÁLLÍTÓ

46

VIRTUÁLIS STAND

Kiállítóink

Kiállítói kvíz játék!

Kiállítóink ravasz, de könnyű kvíz kérdéseket állítottak össze, melyekre a válasz a standokon rejtőzik. A kitöltőket garantált ajándékkal jutalmazzuk, a kérdéseket helyesen megválaszolók között pedig további értékes nyereményeket sorsolunk ki!

KÉRDÉS

NYEREMÉNY

Nyeremények:

KERÉKPÁR
SUP SZETT
CSILLAGÁSZATI TÁVCSŐ ÁLVÁNNYAL

Online előadások!

Kiállítóink élő közvetítésben mutatják be a szakmai újdonságaikat, termékeiket, komplex megoldásaikat. Látogassa meg a Sonepar - Előadóterem standját és vegyen részt az Ön számára érdekes témák közvetítésein, tegye fel kérdéseit!

ONLINE ELŐADÁS

Interaktív tombola sorsolás!

Nincs szakmai nap a hagyományos tombola sorsolás nélkül. Az eseményre regisztrálók virtuális tombola szelvényt kapnak, amely a kiállításra történő bejelentkezéskor aktiválódik. Regisztráljon, látogassa meg a kiállítást és nyerjen!

ÉRTÉKES NYEREMÉNY

FŐDÍJ: Kemping szett

- 2+2 személyes sátor,
- Felfújható matrac két személynek,
- Hálózsák párnával két személynek,
- Összecsukható étkező szett négy személyre