Győr Szombathely Veszprém Kaposvár Pécs Budapest XI. kerület Budapest XIV. kerület Dunaharaszti Központ Dunaharaszti Telephely Kecskemét Szeged Miskolc Nyíregyháza Debrecen Székesfehérvár

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatás

Frissítve: 2020. március 18.

Tisztelt Partnerünk!

Az új koronavírus (COVID-19) körüli helyzet miatt az üzleti Partnereink, Munkatársaink és Családtagjaik egészségének védelme érdekében, valamint a vírus terjedésének megelőzéséért a Sonepar Magyarország Kft. az alábbi intézkedéseket teszi:

  • Központunkban és Telephelyeinken automata kézfertőtlenítőket helyeztünk el. Amennyiben ellátogat hozzánk kérjük ennek használatát, valamint, jelen helyzetben kerüljék a kézfogást, testi kontaktust.
  • Minden értékesítési pontunkon kifüggesztésre került egy magyar nyelvű tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos információkról és a higiéniás tudnivalókról.
  • Mindezen intézkedéseken túlmenően, amennyiben megoldható kérjük:
    • a nem feltétlenül szükséges személyes találkozók helyett, használjanak alternatív telekommunikációs eszközöket (telefon, skype).
    • megrendelésekkel kapcsolatos ügyintézésre pedig használják e-Business alkalmazásainkat- pl. Mobilshop, PartnerShop - csökkentve a fertőzés veszély lehetőségét.

A jelen felsorolt intézkedésekkel igyekszünk fenntartani a Partnereink megfelelő kiszolgálását és a zavartalan működést.

A vírus terjedésével kapcsolatos helyzetet és szükséges teendőket folyamatosan követjük és azonnal tájékoztatjuk Önöket az esetleges további intézkedésekről.Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!


Sonepar Magyarország Kft csapata.