Skip navigation
Kezdőlap Részletek

Hogyan jelentsen be egy gyanús esetet?

2023.12.11

Beszélj!!


A Sonepar bejelentési politikát alakított ki annak érdekében, hogy megosztási módot biztosítson azoknak, akik tisztában vannak olyan körülményekkel vagy magatartással, amelyek megsérthetik a Sonepar magatartási kódexét, beszállítói magatartási kódexét, politikáit és eljárásait és / vagy az alkalmazandó törvényeket és rendeleteket.


A munkatársak esetében az előnyben részesített, ha a vezetőjének jelenti azt. Ha egy munkatársnak kényelmetlen megosztani aggodalmait az ügyvezető igazgatójával, felveheti a kapcsolatot a Sonepar Humánerőforrás-osztályával (akár székhelyen, akár helyi szinten) vagy a Csoport Általános Tanácsadó Irodájával (groupcompliance (@) sonepar.com).


Ha egy munkatárs nem kíván kapcsolatba lépni a Sonepar személyzetével, vagy ha a jelentést készíteni szándékozó a Soneparon kívüli személy, elérhető egy bizalmas bejelentő rendszer.


Ezt a Sonepar által kiválasztott független szolgáltató biztosítja. A jelentések bármikor, a nap 24 órájában, 20 különböző nyelven készíthetők.


A jelentési folyamat titkosítva van, és jelszóval védett. A bejelentővel való kommunikáció ezen a biztonságos platformon zajlik.


Bejelentő felület megnyitása