Skip navigation
Kezdőlap Szolgáltatások Extra szolgáltatások

Extra szolgáltatások

24 órás kép

Térítésmentes házhozszállítás

A Sonepar Magyarország Kft. vállalja, hogy a raktáron lévő termékeket legkésőbb a következő munkanapon leszállítja a Partner által kért címre. Természetesen a telephelyeken lévő raktárkészlet erejéig azonnal kiszolgáljuk Önt.

Partnereink által leginkább keresett termékeinket összegyűjtöttük, melyet az online elérhető termékkatalógusunkban talál meg.

ügyelet kép

Ügyelet, rendelésfelvétel 20:00 óráig a Soneparnál!

Amennyiben a Telephelyeink zárása után kíván rendelést leadni másnapi kiszállítással, akkor azt központunkban az ügyeletes kollégánál, vagy eBusiness csatornáink bármelyikén 20:00-ig gond nélkül megteheti.

Jelen szolgáltatás minden Szerződött Partnerünk számára térítésmentesen érhető el.

Tel.: +36 20 911 9705

E-mail: rendeles@sonepar.hu

Finanszírozás

Az egyik legfontosabb szolgáltatásunk amellett, hogy raktározási, logisztikai feladatot látunk el, a finanszírozás. Szerződött partnereink részére halasztott fizetés lehetőségével biztosítjuk a folyamatos kiszolgálást. Telephelyi kollégáink és központban lévő szakértői csapatunk azon dolgozik, hogy mindenki számára a legkedvezőbb feltételeket biztosítsuk.

Sonepar Energetikai Mérések

2021. január 1-jétől életbe lép a MEKH rendelet, miszerint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek megfelelő cégek számára kötelező almérő felszerelése a meghatározott pontokon. A Sonepar komplex szolgáltatása mostantól elérhető, amely megoldást nyújt a kötelezett cégek számára a megvalósításban. Bővebb tájékoztatónk letölthető az alábbiakban:

Részletek megtekintése
tanácsadás kép

Mérnöki tanácsadás

Telephelyeinken lévő kollégáink és központban dolgozó termékmenedzsereink segítenek Vevőink számára megtalálni projektjeik számára a legjobb megoldást. Termékek és rendszerek széleskörű ismeretével bármilyen ajánlat kidolgozásában segítséget nyújtanak.

Kollégáink rendszeresen képzéseken vesznek részt, hogy folyamatosan fejlesszék tudásukat, termékismeretüket.

szakmai nap kép

Szakmai Nap

A Sonepar Magyarország Kft. minden évben tavasszal rendezi meg országos szakmai rendezvényét, hogy bemutassa partnereinek a hazai piacon már ismert, illetve új gyártók és forgalmazó cégek termékeit.

A beszállítóknak lehetőségük van ezen a rendezvényen több mint 1800 vevő számára megmutatni termékeiket és szolgáltatásaikat.