Skip navigation
Kezdőlap Szolgáltatások Digitális Megoldások eBusiness

eBusiness

Sonepar Shop


Ha Ön vagy az Ön cége viszonteladó, akár egyszerre több projektet futtató kivitelező, ipari vállalkozás és szerződött partnerünk, regisztrációhoz kérje munkatársunk segítségét, vagy töltse ki az igénylő űrlapot.Tulajdonságok:

- Több felhasználós környezet

- Több rendelési kosár használata.

- Részletes termék információk

- Készlet információk

-Gyorsabb termékkereső

-Bárhonnan elérhető


Lépjen be a Sonepar Shopba

kép

Sonepar Shop rendszerünk az egyedi Sonepar termékadatbázison kívül, az átlagos webáruházaktól eltérő, üzleti igényeket is kielégítő funkciókkal rendelkezik.

Így olyan szolgáltatásokat tud igénybe venni, mint például: több rendelési kosár használata (a különböző projektjei kezeléséhez) vagy a többszintű felhasználókezelés.

MobilShop


Zöld_kocka_mellé_Kép

Már Windows 10 rendszeren is elérhető!

Töltse le most az alkalmazást Android / iOS mobilkészülékére, illetve telepítse Windows 10 rendszerre és élvezze a készülékek közti teljes szinkronizációt, legyen szó a kosár tartalmáról, a kedvenc termékek listáiról vagy a rendelési előzményekről!


Egy digitális világban egyre inkább fontos, hogy a felhasználó bárhol és bármikor elérje azokat az információkat és akár meg is rendelje azon termékeket, melyekre azonnal szüksége van. Piacon egyedülálló alkalmazásunk segítségével mindezt könnyedén megteheti, legyen szó akár egy munkaterületről, vagy az iroda kényelméről.

Kinek ajánljuk?

Ha Ön vagy cége kivitelező vállalkozás és szeretné rendeléseit a nap bármely időszakában könnyen és átláthatóan kezelni, akkor Önnek MobilShop applikációnk a tökéletes megoldás. Amennyiben szerződött Partnerünk, felhasználói regisztrációhoz kérje munkatársunk segítségét, vagy töltse ki az igénylő űrlapot.

Tulajdonságok:

- Kosár és rendelés szinkronizáció az asztali és a mobil alkalmazás között

- Akár offline (internet kapcsolat nélkül) állapotban is használható adatbázis

- Kedvenc termékek listákba rendezése és áttekinthetősége

- Promóciók és akciók megtekintése

- Gyors és pontos találat a keresésekre

- Termék szkenner funkció

- Android, iOS és Windows 10 rendszerre is telepíthető

- Termékinformáció ETIM alapján

Töltse le a MobilShop-ot:

Hozzáférés igénylése

Amennyiben szeretne hozzáférést eBusiness rendszereinkhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy munkatársaink elindíthassák a regisztrációs folyamatot.

AlertTitle AlertMsg
Alkalmazás
Kapcsolat
Cégadatok
Adatkezelés
AlertTitle AlertMsg