Skip navigation
Kezdőlap Rólunk

Rólunk

Kik vagyunk

A Sonepar Magyarország Kft. egy családi tulajdonban lévő, globális lefedettséggel rendelkező cégcsoport tagja. Legfőbb feladatunk vevőink életének megkönnyítése.


A teljes piacot lefedő, átfogó kínálatot nyújtunk a legújabb fejlesztésű villamossági termékek és megoldások B2B (üzleti partnerek közötti) disztribúciójában.Többet nyújtani, mint mások…


Folyamatosan fejlesztjük, bővítjük kínálatunkat és szolgáltatásainkat, hogy megfeleljünk Vevőink elvárásainak.


Támogatjuk vevőinket az üzletük fejlesztésében, beszállítóinkkal hosszútávú üzleti kapcsolatra törekszünk. Folyamatosan fejlesztjük kollégáink tudását és képességeit, hogy Ők is részeseivé válhassanak sikereinknek.


Növekedésünket a kiemelkedő szolgáltatásaink, vevői elkötelezettségünk és törekvésünk a globális stratégiánk és tapasztalataink helyi igényeknek megfelelő, rugalmas adaptációja adja.

Működésünk alapját a közös értékeink, szabályaink és elveink adják, melyek biztosítják célunk elérését, a fenntartható növekedést.

Szilárd értékrendünk melletti elkötelezettségünk alapvetően meghatározza vállalatunk növekedését.


A Sonepar munkatársai világszerte segítik az ügyfeleket projektjeik kivitelezésében, illetve feltérképezik igényeiket. Munkatársaink nagy lelkesedéssel végzik munkájukat, és azon igyekeznek, hogy egyre jobb és jobb szolgáltatást nyújtsanak az ügyfelek számára.


 A vállalatcsoport minden tagja elkötelezett és felelősségteljes. Fő mozgatórugónk a tisztelet – úgy a törvény, mint a részvényeseink és a természet iránt. Az általunk létrehozott számos szinergia, amely támogatja a tapasztalatok és a jó gyakorlatok megosztását, még hatékonyabbá és ütőképesebbé teszi vállalatcsoportunk működését.


A fenntartható növekedés előmozdításának jegyében törekszünk a jövedelmezőségre. A Sonepar digitális átalakulása, valamint átfogó stratégiánk tesz minket képessé arra, hogy formáljuk a jövőt.


Röviden összefoglalva ily módon szeretnénk mi *„La Référence” lenni – azaz mértékadó referenciává válni az iparágon belül