Skip navigation
Kezdőlap Rólunk Megújultunk

Megújultunk

2023_02_06_hétfő

A jövő elkezdődött… 

Sikeresen befejeződött a 2022 év végén indult dunaharaszti központi raktárunk bővítése. A csarnok 8000 nm-es bővítése segíti célunk elérését, hogy a legmagasabb színvonalú, piacvezető és komplex szolgáltatást nyújthassunk a Partnereink részére.


Autostore_robotok_1

Auto Store raktár

A közel 8 milliárd forintos beruházás egy modern automata raktár telepítését is lehetővé tette számunkra. A 800m2 alapterületű AutoStore raktár rendszerben a több mint 30 000 tárolódobozt 30 robot mozgatja. 

Ezzel a korszerű raktározási megoldással egyedülálló hatékonyságot, gyorsaságot és pontosságot biztosíthatunk ügyfeleink kiszolgálásában. Az AutoStore rendszer maximalizálja a tárolási hatékonyságot, lehetővé téve számunkra, hogy a legjobban kihasználjuk a rendelkezésre álló helyet és csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat. 


December_07_raktár_w1300

Keskenyfolyosós állványrendszer

Új központ raktárunkat fejlett, nagy kapacitású polcrendszerekkel szereltük fel, amelyeket úgy terveztek, hogy maximalizálják a raktárterületet, miközben a készletekhez könnyű hozzáférést biztosítanak. Ezek egyike a keskenyfolyosós magas raktári állványrendszerünk, melynek elkészülése egy újabb mérföldkő a jobb szolgáltatás és a hatékonyság növelés felé vezető úton. 


Napelemek_FULL-2_w1300

Napelemes rendszer 

Nagy lépés a fenntarthatóság felé!  

1170 panelből álló, 500kW-os napelemes kiserőmű-rendszert telepítettünk új központunk tetején, így mostantól napenergiával is kisegítjük raktárunk működését. Ez a lépés nem csak a cégünk, hanem a környezetünk számára is jelentős előrelépést jelent. 

Lehetővé teszi számunkra, hogy a raktárüzemeltetés során is csökkentsük környezeti lábnyomunkat és hozzájáruljunk a zöldenergia-források használatához. 


SON_3742

Oktató terem 

Egy 150 négyzetméteres oktatótermet is kialakítottunk új központunkban, amely sok lehetőséget rejt magában a különféle képzési tevékenységekhez. A legújabb technikákkal felszerelve még hatékonyabbá és kényelmesebbé teheti az oktatást és tanulást. Ezek közé tartozik például a kiváló vetítési és hangosítási rendszer, valamint modern berendezések és kényelmes székek.