Skip navigation
Kezdőlap Rólunk Értékeink

Értékeink

Célunk

Ebben a változó világban a Sonepar eltökélt szándéka, hogy továbbra is megtartsa világ vezető pozícióját a B-to-B elektromos termékek, rendszerek és szolgáltatások forgalmazásában. Alkalmazkodóképességünk segít bennünket a növekedésben.

Kik vagyunk és mi különböztet meg minket

A családi tulajdonú, hosszú távú távlatokban gondolkodó vezetés, az elkötelezett munkaerő és az igényes vállalatirányítás egyedülálló kombinációjának köszönhetően a Sonepar vitathatatlan vezető pozíciót épített ki a B-to-B elektromos termékek és szolgáltatások forgalmazásában.


Ügyfeleinket szerte a világon a globális léptékű és a helyi megoldások egyedülálló kombinációjának segítségével szolgáljuk ki, megkönnyítve az életüket és a mindennapi működésüket. Élvonalbeli ellátási láncba és digitális, többcsatornás technológiákba fektetünk be, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassuk számukra.


Az emberek elengedhetetlenek a vállalkozásunkhoz. Különbségeinknek köszönhetően erősebbek vagyunk. Nagyra értékeljük az ügyfelekkel, beszállítókkal és minden Sonepar munkatársunkkal fenntartott kapcsolatot. Ma a Sonepar a világelső az energiahatékony termékek értékesítésében, vezető úttörője az energetikai átállásnak, és a fenntarthatósági kezdeményezéseknek.


Ambiciózusak vagyunk és a vállalkozói szemlélet vezérel minket. Szakértőink tudása több mint ötven éves tapasztalattal párosul. Megbízhatóan vezetünk. Rettenthetetlenül versenyképesek vagyunk, de soha nem tévesztjük szem elől, hogy profitot kell termelnünk a jövőnkbe való befektetés érdekében.


Az egységre törekszünk, nem az egyformaságra. Az összhangot képviseljük, az ellentétekkel szemben. Működésünk teljesen tisztességes, üzleti magatartásunk megfelel a legmagasabb követelményeknek.


Ez a sok különbség mindannyiunkat erősebbé tesz.


We are Sonepar - Powered By Difference

Meggyőződésünk és viselkedésünk erős értékeken alapul.

Ők hajtják vállalkozásként küldetésünket. Nap mint nap megkönnyítjük ügyfeleink életét azáltal, hogy termékeket, logisztikát és megoldásokat kínálunk építőipari cégeknek, iparágaknak és közüzemi szervezeteknek szerte a világon.

Ügyfelközpontú megközelítésünk segítségével személyre szabott megoldásokkal szolgáljuk ki vevőinket. Hozzáállásunk mindig ugyanaz.

customer-handling-cables

Vevőközpontúság

 • Jobb megoldásokat kínálunk ügyfeleink közelsége és megértése révén.

 • Megkönnyítjük ügyfeleink életét az egyszerűség varázslatával. 

 • Felmérjük a szükségleteket a jobb ügyfél kiszolgálás érdekében.

sustainability-solar-panel-20

Elkötelezettség a Bolygó és az Emberek iránt

 • Változatos és befogadó cégkultúránknak köszönhetően jobb megoldásokat kínálunk.
 • Hosszú távú kapcsolatokat építünk a kölcsönös tiszteletre alapozva
 • Bajnokok vagyunk a fenntarthatósági kezdeményezésekben a tiszta energiaátalakításban.
warehouse-team-leadership

Példamutatással vezetni

 • A legjobb teljesítményt nyújtjuk mindenben, amit csinálunk.

 • Azt tesszük, ami helyes, és az integritás és az etika minden tevékenységünk alapja.

 • Ösztönözzük az energiaváltást, inspiráljuk az ügyfeleket és a munkatársakat.

office-meeting-dare-to-ask

Merni akarás

 • Vállalkozói szemlélettel kezeljük a problémákat

 • Feszegetjük a határokat, hogy felgyorsítsuk az energia átalakulást

 • Mindig kérdezünk, mindig felfedezünk