Skip navigation
Kezdőlap Részletek

Kik vagyunk és mi különböztet meg minket

2022.12.16

A családi tulajdonú, hosszú távú távlatokban gondolkodó vezetés, az elkötelezett munkaerő és az igényes vállalatirányítás egyedülálló kombinációjának köszönhetően a Sonepar vitathatatlan vezető pozíciót épített ki a B-to-B elektromos termékek és szolgáltatások forgalmazásában.


Ügyfeleinket szerte a világon a globális léptékű és a helyi megoldások egyedülálló kombinációjának segítségével szolgáljuk ki, megkönnyítve az életüket és a mindennapi működésüket. Élvonalbeli ellátási láncba és digitális, többcsatornás technológiákba fektetünk be, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassuk számukra.


Az emberek elengedhetetlenek a vállalkozásunkhoz. Különbségeinknek köszönhetően erősebbek vagyunk. Nagyra értékeljük az ügyfelekkel, beszállítókkal és minden Sonepar munkatársunkkal fenntartott kapcsolatot. Ma a Sonepar a világelső az energiahatékony termékek értékesítésében, vezető úttörője az energetikai átállásnak, és a fenntarthatósági kezdeményezéseknek.


Ambiciózusak vagyunk és a vállalkozói szemlélet vezérel minket. Szakértőink tudása több mint ötven éves tapasztalattal párosul. Megbízhatóan vezetünk. Rettenthetetlenül versenyképesek vagyunk, de soha nem tévesztjük szem elől, hogy profitot kell termelnünk a jövőnkbe való befektetés érdekében.


Az egységre törekszünk, nem az egyformaságra. Az összhangot képviseljük, az ellentétekkel szemben. Működésünk teljesen tisztességes, üzleti magatartásunk megfelel a legmagasabb követelményeknek.


Ez a sok különbség mindannyiunkat erősebbé tesz.


We are Sonepar - Powered By Difference