PartnerShop

Partnershop rendszerünk az egyedi Sonepar termékadatbázison kívül, az átlagos webáruházaktól eltérő, üzleti igényeket is kielégítő funkciókkal rendelkezik. Így olyan szolgáltatásokat tud igényben venni, mint például: SAP integráció, több rendelési kosár használata (a különböző projektjei kezeléséhez) vagy a többszintű felhasználókezelés.

Kiknek ajánljuk?

Ha Ön vagy az Ön cége viszonteladó, akár egyszerre több projektet futtató kivitelező, ipari vállalkozás és szerződött partnerünk, regisztrációhoz kérje munkatársunk segítségét, vagy töltse ki az igénylő űrlapot.

Tulajdonságok:
- SAP integráció
- Több felhasználós környezet
- Csoportos munka, engedélyeztetéssel.
- Több rendelési kosár használata.
- Termékinformáció ETIM alapján

MobilShop

Egy digitális világban egyre inkább fontos, hogy a felhasználó bárhol és bármikor elérje azokat az információkat és akár meg is rendelje azon termékeket, melyekre azonnal szüksége van. Piacon egyedülálló alkalmazásunk segítségével mindezt könnyedén megteheti!

Kinek ajánljuk?

Ha Ön vagy az Ön cége kivitelező vállalkozás és nincs lehetősége a nap bármely időszakában számítógépen leadni rendelését, akkor Önnek MobilShop applikációnk a tökéletes megoldás. Amennyiben Ön szerződött Partnerünk, felhasználói regisztrációhoz kérje munkatársunk segítségét, vagy töltse ki az igénylő űrlapot.

Tulajdonságok:
- Akár Offline (internet kapcsolat nélkül) állapotban is használható.
- Kedvenc termékek listákba rendezése
- Promóciók és akciók megtekintése
- Gyors és pontos találat a keresésekre
- Termék szkenner funkció
- Android és Apple platformra is telepíthető
- Termékinformáció ETIM alapján

Hozzáférés igénylése

Amennyiben szeretne hozzáférést eBusiness rendszereinkhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy munkatársaink elindíthassák a regisztrációs folyamatot.

AlertTitle AlertMsg
Alkalmazás
Kapcsolat
Cégadatok
Adatkezelés
AlertTitle AlertMsg

Kapcsolat, támogatás

Munkatársunk bármilyen eBusiness-t érintő témakörben (használat, megrendeléssel kapcsolatos kérdés, elfelejtett belépési adatok) készséggel áll rendelkezésére és igyekszik az Ön számára legmegfelelőbb megoldást nyújtani.

Tel: +36 24 888 046

E-mail: ebusiness(@)sonepar.hu