Szakmai Nap

A Sonepar Magyarország Kft. minden évben tavasszal rendezi meg országos szakmai rendezvényét, hogy bemutassa partnereinek a hazai piacon már ismert, illetve új gyártók és forgalmazó cégek termékeit.

 

A beszállítóknak lehetőségük van ezen a rendezvényen több mint 1800 vevő számára megmutatni termékeiket és szolgáltatásaikat.

Bővebben

24 órás kiszolgálás

A Sonepar Magyarország Kft. vállalja, hogy a raktáron lévő termékeket legkésőbb a következő munkanapon leszállítja a Partner által kért címre. Természetesen a telephelyeken lévő raktárkészlet erejéig azonnal kiszolgáljuk Önt.

 

Partnereink által leginkább keresett termékeinket összegyűjtöttük melyet az online elérhető termékkatalógusunkban talál meg.

Ügyelet, rendelésfelvétel 20:00 óráig a Soneparnál!

Amennyiben a Telephelyeink zárása után kíván rendelést leadni másnapi kiszállítással, akkor azt központunkban az ügyeletes kollégánál, vagy eBusiness csatornáink bármelyikén 20:00-ig gond nélkül megteheti.

 

Jelen szolgáltatás minden Szerződött Partnerünk számára térítésmentesen érhető el.

 

 

Tel.: +36 20 911 9705

E-mail: rendeles@sonepar.hu

Finanszírozás

Az egyik legfontosabb szolgáltatásunk amellett, hogy raktározási, logisztikai feladatot látunk el, a finanszírozás. Szerződött partnereink részére halasztott fizetés lehetőségével biztosítjuk a folyamatos kiszolgálást. Telephelyi kollégáink és központban lévő szakértői csapatunk azon dolgozik, hogy mindenki számára a legkedvezőbb feltételeket biztosítsuk.

Mérnöki tanácsadás

Telephelyeinken lévő kollégáink és központban dolgozó termékmenedzsereink segítenek Vevőink számára megtalálni projektjeik számára a legjobb megoldást. Termékek és rendszerek széleskörű ismeretével bármilyen ajánlat kidolgozásában segítséget nyújtanak. Kollégáink rendszeresen képzéseken vesznek részt, hogy folyamatosan fejlesszék tudásukat, termékismeretüket.